Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 06:11
 
İstanbul'da 'Dünden Bugüne Aile' Programında Önemli Konuşmacılar İlgi Odağı Oldu
İstanbul'da Düzenlenen "Dünden Bugüne Aile" Adlı Programa Önemli Konuşmacılar Katıldı. Programda, Gazeteci, Yazar Ve Prodüktör Muhammet Binici, Eğitimci Sema Maraşlı, Uzman Klinik Psikolog Mikdat Ertem, Prof. Naki Erdemir, Eğitimci Ercan Özçelik, Avukat Yakup Kasımaya, Sosyolog İlhami Sayan Ve E. İmam Hatip Sahip Çetkin Gibi Tanınmış İsimler Konuşmacı Olarak Yer Aldı. Programda, Aile Yapısının Toplumdaki Rolü, Aile Eğitimi, Aile İçi İlişkilerin Psikolojik Boyutu, Toplumsal Ve Kültürel Boyutlar, Aile Hukuku Ve Sosyal Politikalar, Toplumsal Yapı Üzerine Analizler Ve Ailenin Dini Boyutu Gibi Konular Ele Alındı. Katılımcılar, Farklı Perspektiflerden Aile Konusunu Ele Alarak, Toplumsal Farkındalığı Artırmayı Ve Sağlıklı Aile Yapılarının Önemini Vurguladı.
GÜNDEM Haberi
İstanbul'da 'Dünden Bugüne Aile' Programında Önemli Konuşmacılar İlgi Odağı Oldu

BNC MEDYA HABER / İSTANBUL



Dünden Bugüne Aile Programı Önemli Konuşmacılarla Gerçekleşti!..

 

İstanbul'da düzenlenen "Dünden Bugüne Aile" adlı program, önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti. Programda, gazeteci, yazar, prodüktör Muhammet Binici, eğitimci yazar Sema Maraşlı, uzman klinik psikolog Mikdat Ertem, Prof. Naki Erdemir, eğitimci yazar Ercan Özçelik, avukat Yakup Kasımaya, sosyolog avukat İlhami Sayan ve E. İmam Hatip Sahip Çetkin gibi tanınmış isimler konuşmacı olarak yer aldı.

Gazeteci, yazar ve prodüktör Muhammet Binici, aile yapısının toplumdaki rolü üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişten günümüze aile dinamiklerinin değişimini ele alarak, gelecekte ailenin nasıl şekilleneceği konusunda tartışmaları yönlendirdi.

Eğitimci ve yazar Sema Maraşlı, aile eğitimi konusunda önemli görüşlerini paylaştı. Geleceğe hazırlanan evlatlar için aile içinde sağlıklı iletişimin önemini vurguladı ve aile içi ilişkilerdeki dengeyi korumanın önemini anlattı.

Uzman klinik psikolog Mikdat Ertem, aile içi ilişkilerin psikolojik boyutuna değindi. Sağlıklı aile ilişkilerinin bireylerin psikolojik sağlığına olan etkilerini ele aldı ve aile içi çatışmaların çözümüne ilişkin stratejiler sundu.

Prof. Naki Erdemir, aile yapısının toplumsal ve kültürel boyutlarını ele aldı. Ailenin toplum içindeki rolünü değerlendirirken, geleneksel ve modern aile yapılarının nasıl bir denge içinde olması gerektiği konusunda önemli görüşlerini paylaştı.

Eğitimci ve yazar Ercan Özçelik, aile eğitimi ve toplumsal sorumluluklar üzerine konuştu. Aile içi iletişimin güçlendirilmesi ve evlatların sağlıklı yetişmesi için atılması gereken adımları vurguladı.

Av. Yakup Kasımaya, aile hukuku ve sosyal politikalar konularında değerli görüşlerini aktardı. Aile içi hukuki sorunların çözümüne dair stratejiler sunarken, ailenin toplumdaki önemine dikkat çekti.

Sosyolog ve avukat olan İlhami Sayan, ailenin toplumsal yapısı üzerine analizler yaptı. Toplumsal değişimlerin aile yapısına etkilerini ele aldı ve ailenin toplumdaki rolünü sorguladı.

E. İmam Hatip Sahip Çetkin, dini ve kültürel değerler bağlamında aile konusuna yaklaştı. Ailenin dini boyutunu ve aile içindeki manevi değerlerin korunmasının önemini vurguladı.

Program, katılımcıların farklı perspektiflerden aile konusunu ele alarak, toplumsal farkındalığı artırmayı ve sağlıklı aile yapılarının önemini vurgulamayı amaçladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul'da, 'Dünden, Bugüne, Aile', Programında, Önemli, Konuşmacılar, İlgi, Odağı, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı